- Vi har ca. 30 plasser igjen, men det begynner å haste nå, opplyser direktør Hanne Teigen Gjerde til www.vvsforum.no.

Konferansen i år går av stabelen 24. – 26. september om bord på Color Magic.

Prosjektdirektør i Skarland, Hanne teigen Gjerde.
En tradisjon
Hanne Teigen Gjerde påpeker at VVS-dagene arrangerer kun en måned senere og sett i lys av det, så er årets antall påmeldte veldig bra.
- Driftskonferansen har for mange blitt en tradisjon og et av årets høydepunkter. Vi mottar henvendelser fra folk samme dag vi går i land om reservasjon av plasser for neste konferanse. Konferansen har vært utsolgt de siste årene og vi tror det samme vil skje denne gangen også.

- Hvorfor er Driftskonferansen så populær?

- Det kommer nok av at vi jobber lenge og grundig hvert år med å utvikle et fagprogram i ypperste klasse, og det skal inneholde en kombinasjon av innsikt, læring, kompetanseheving og vi har hvert år også et økende fokus på å gi fornyet inspirasjon og motivasjon tilo deltakerne som de kan ta med seg tilbake til hverdagen.

Fornyelse hvert år
Driftskonferansen har en fast ramme som arrangøren ønsker å beholde, men samtidig bruker man tid på å perfeksjonere seg og stiller spørsmål som: Hva kan vi gjøre bedre neste gang? Hva sier årets deltakere som vi må ta med i planleggingen av neste års konferanse?

- Det er viktig for oss å fornye oss innenfor rammeverket vårt  og hele tiden lytte til deltakerne, sier Hanne Teigen Gjerde