En av de viktigste oppgavene til Vannorsk vil være å knytte kontakter mellom forskjellige bransjer, fagområder og aktører innen bransjen.

- VAnnforsk vil være et forum for utveksling av erfaringer og kompetanse. Det skal skapes en arena hvor de ulike aktørene sammen kan etablere nye prosjektideer og ta initiativ til nye prosjekter, heter på www. norskvann.no sine hjemmesider. Norsk Vann vil forøvrig fungere som sekretariat for VAnnforsk.

Målgruppen som er definert er leverandører, produsenter, rådgivere, forskningsmiljøer/institusjoner, universiteter, VA-selskap/kommuner, organisasjoner og bedrifter innen VA-bransjen.

Det er avholdt et informasjonsmøte i mai og i forbindelse med møtet ble et interimsstyret etablert. Det har bestått av Bjarne Paulsrud (Aquateam), Bård Haug (CWN Vannklyngen), Tanja Breyholtz (Vestfold Interkommunale vannverk), Arve Heistad (Universitet for miljø og biovitenskap), Hermann Helness (SINTEF Vann og Miljø), Bjarne Haugland (VA- og VVS produsentene) og Thor Kamfjord (Norner Innovation AS).

Påmeldingsfristen til stiftelsesmøte er satt til 21. september. Stiftelsesmøte er todelt med en faglig del og en ren formell stiftelsesdel.

Ytterligere informasjon finner du her