Programmet på neste års konferanse tar for seg temaer som rådgiverne og entreprenørenes rolle i en god ferdigstillelse, erfaring fra overlevering av bygg, teknologi som hjelpemiddel på byggeplassen som nettbrett, pc med BIM-modellen ute på byggeplassen, programvarer for logging av avvik i sluttfasen osv, ITB-rollen i praksis, testhieraki og strukturert ferdigstillelse, Innregulering av ventilasjon og varmeanlegg, og igangkjøring av automatikk. Med andre et relativt stort nedslagsfelt rundt temaet

- Aktører fra hele bransjen har bidratt med innspill og forslag til tema og foredragsholdere. Vi har gått ut til rådgivere, byggherrer, entreprenører, driftspersonell og leverandører og gitt dem tittelen på arrangementet. Basert på dette har vi spurt hvilke utfordringer de møter i hverdagen og hvilke temaer de ønsker å få belyst på en slik samling. Rundt 20 firmaer har bidratt med innspill, og i år ønsker vi spesielt å takke Rambøll, Norconsult, Tevas og Statsbygg som har kommet med forslag og innspill fra flere ansatte, forteller Anita Topdal arrangementansvarlig og leder i VVS-foreningen i gruppe -Bergen-gruppe.

Erik Pilgaard, daglig leder i Integra – Foreningen for tekniske systemintegratorer d

Erik Pilgaard, daglig leder i Integra – Foreningen for tekniske systemintegratorer deltar på Solstrandkonferansen for tredje gang, og påpeker at årets program er spesielt interessant.
- Integra - Foreningen for tekniske systemintegratorer er svært opptatt av at begrepet ITB fester seg hos byggherrene og eiendomsutviklerne spesielt, og i byggebransjen generelt. De åpenbare fordelene ved bruk av ITB og ITB standarden NS 3935 må synligjøres og markedsføres. ITB gir økt lønnsomhet i bygging og i driften av bygget senere. Solstrandkonferansen er et flott forum med deltakere fra hele verdikjeden, og jeg er glad for at ITB har vært et viktig tema tidligere, og at det også blir et viktig tema på den kommende konferanse.

Bergen gruppe forventer om lag 150 - 200 deltakere fra hele landet, og før helgen nærmet det seg 100 påmeldte. Påmeldingsfristen er nå utsatt til 19. desember grunnet stor pågang.

- Det er alltid kjekt å se når vi treffer med temaet, sier en fornøyd arrangementansvarlig til VVSforum.

Klikk her for mer informasjon