Bedriften har vært på utkikk etter nye lokaler i flere år. Nå har de endelig funnet nye lokaler i Strømsveien 323 A på Furuseth, like ved IKEA. Kro Produksjon vil være på plass i nye lokaler senest 1.mai.

Vemodig
- Det er jo litt vemodig å flytte fra Bjølsen, men dagens lokaler er gamle og tunge å drive vår type produksjon i. I de nye lokalene får vi alt på en flate, og i ett bygg, noe vi håper skal forenkle vår produksjon og øke trivselen blant våre ansatte ytterligere. For når sant skal sies synes vi alle det er litt trist å flytte, mange har vært her i mange mange år, sier daglig leder Kent Østby i Kro Produksjon.

Håper på forståelse fra kundene
- Vi er nå er midt i flytteprosessen, så jeg håper  kundene har litt forståelse for at leveringstidene kan bli noe forlenget, men vi skal gjøre alt for at dette skal gå så smurt som mulig, påpeker Østby.
- Våre telefonnummer, fax og email forblir det samme, noe som gjør at kundene ikke vil merke noen forskjell når de kontakter oss.

Den gamle ærverdige produksjonsbygningen på Bjølsen fra 1912, får dermed en uviss tid i møte, men mye tyder på at det kommer til å bli bygget helt nye  leiligheter der produksjonsbygningene står i dag.