Det har resultert i ansettelsen av Håvard Martin Noem som ny daglig leder i selskapet fra Levanger. Han starter i stillingen 1. september.

Noem kommer fra stillingen som arbeidsleder hos Leva-Fro AS i Levanger, og har tidligere drevet og vært medeier i Intersport på Moan.

- Selv om Håvard er ny i rørbransjen så bringer han inn kompetanse og erfaring innen ledelse og økonomi i selskapet, noe som bidrar til at vi kan ytterligere profesjonalisere driften av virksomheten vår sier Bjørn Tore Jørgensen, styreleder i T-Rør AS i en pressemelding.

Magnus Ekker, som er fungerende daglig leder i T-Rør, vil fra 1. september fortsette i administrasjonen som prosjektleder, noe som har vært et ønske fra Magnus. 

- Jeg trives best som prosjektleder, hvor jeg får brukt min kompetanse og erfaring sammen med flinke kolleger og skape gode kundeopplevelser, sier Ekker.

Selskapets aksjonærer, Magnus Ekker og Bjørn Olav Løvli som begge er fagskoleingeniør-utdannet, vil nå frigjøres til å ha fullt fokus på rørleggerfaget i bedriften, noe som motiverer dem begge.

- Dette er veldig spennende, og vi har utarbeidet en handlingsplan for både vekst og økt lønnsomhet, og vi skal rekruttere flere dyktige og engasjerte medarbeidere til T-Rør sier både Magnus og Bjørn Olav. 

- Når kundene blir mer profesjonelle, må vi som selskap tilpasse oss og være minst like profesjonelle. For å klare dette er det to ting som er ekstremt viktig, vi må ha profesjonelle systemer og rutiner på plass for å kunne være konkurransedyktig mot andre aktører, og for å levere et sluttprodukt av høyeste kvalitet, må man ha sunne verdier på plass som avspeiler seg i hele organisasjonen, sier begge to.

- Vi er meget fornøyd med å få Håvard med oss på laget, og vi har stor tro på at hans engasjement, erfaring og kundefokus skal sørge for at vi tiltrekker oss både ambisiøse og flinke medarbeidere, samt kunder som ønsker å få gode opplevelser uansett om de er innen drift og vedlikehold eller innen prosjektsegmentet, avslutter styreleder Bjørn Tore Jørgensen.