- Dette gir oss en fantastisk mulighet til å vokse sammen med våre to søsterselskap, og kunne tilby markedet i regionen elektro, rør og ventilasjons tjenester. Samtidig som det bidrar til å skape et attraktivt og spennende faglig miljø for både kunder og medarbeidere, sier Geir Langemyr, nyansatt daglig leder i FLOW Bredesen Elektro.

Geir Langemyr hadde sin første arbeidsdag i det nye selskapet mandag 2. august.
Han kommer fra Agder Energi som nettingeniør, men har tidligere vært ansatt i Caverion/YIT som serviceingeniør over en lengre periode.

- Jeg har alltid hatt ønske om å drive noe eget, og ta del i å utvikle en bedrift med alle gleder og utfordringer det byr på, noe som jeg nå har fått muligheten til å realisere i sammen med FLOW Group. Motivasjonen for å søke jobben i FLOW Bredesen Elektro var muligheten for å få være med og etablere og bygge opp en bedrift fra starten av. Få anledningen til å sette litt av mitt preg på bedriften fra starten av. Samtidig det fokuset FLOW Group har på kundene og medarbeiderne, sammen med ledelsessystemene for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og kompetanse, og det tette kollegiale fellesskapet over hele landet var avgjørende for beslutningen om å takke ja til stillingen som daglig leder. FLOW Groups visjon og kjerneverdier er helt i tråd med slik jeg personlig har jobbet for å etterleve kundens ønsker, så det å få muligheten til og bli med på denne reisen og ta del i «FLOW-familien» kunne jeg ikke takke nei til, sier en engasjert Geir Langemyr.

Saken fortsetter under bildet:

Fra venstre, Kim R. Grønlund og Geir Langemyr.[/caption]

Sammen med Geir starter også Kim R. Grønlund
- Kim hadde sin første arbeidsdag i FLOW Bredesen Elektro mandag 23. august. Han kommer fra Avitell, og har der jobbet som servicemontør med mange spennende og krevende prosjekter. Kim har hatt sitt nedslagsfelt hovedsakelig i Arendalsområdet, noe som betyr at han har god kjennskap og gode relasjoner til markedet i vår region sier Geir Langemyr.

Prioriteringer i oppstartsfasen
- Vi har lagt en god plan for prioriteringer nå i oppstartsfasen, vi skal bygge riktig kultur innad i selskapet, få systemene til å jobbe med oss og ikke mot oss. Vi skal markedsføre selskapet i Agder ved å drive oppsøkende presentasjoner ute hos potensielle samarbeidspartnere. Og vi skal selvfølgelig spille på lag med FLOW Bredesen VVS og FLOW Bredesen Klima, slik at vi sammen skaper synergier både eksternt og internt. Vi skal sørge for å bygge en fin gjeng med samarbeidspartnere hvor alle kan dra nytte av, og ha glede av hverandre på et personlig, profesjonelt og økonomisk plan. Vi jobber etter ISO 14001 miljøstyring, og dette hjelper oss med å redusere belastning på miljøet.

Geir Langemyr sitt ønske er å være det første elektrikerfirma i distriktet som kun kjører helelektriske servicebiler. I dag har firmaet to helelektriske firmabiler som fungerer utmerket i en hektisk hverdag.

Han sier at det i startfasen er naturlig å starte i privatmarkedet, og henvende seg mot små og mellomstore byggmestere/entreprenører.
- Etter hvert som vi blir mer kjent i markedet, og får flere ansatte, er det naturlig at vi sikter oss inn på litt større og tyngre aktører i markedet, sier den nye daglige lederen.

Søker flere kolleger
- Vi ønsker allerede nå å forsterke teamet med en dyktig prosjektleder, serviceelektrikere innen sterkstrøm og svakstrøm, og vanlige elektrikere. De som kunne tenke seg å være med og bygge en attraktiv og spennende organisasjon med kompetanse, kvalitet og gjennomføring som kjerneverdier må gjerne ta kontakt eventuelt sende en åpen søknad, sier både Geir og Kim.

- FLOW Bredesen Elektro skal være den foretrukne leverandøren, samarbeidspartner og arbeidsgiver innen vårt fag i regionen, avslutter de begge.