Den nye grupperingen blir blant landets ledende selskaper innen installasjon, drift, vedlikehold og rehabilitering av teknisk infrastruktur til B2B segmentet, skriver selskapet i en pressemelding onsdag.

Alle selskapene har lang og solid erfaring med utfordrende prosjekter for bedriftsmarkedet i sine respektive geografiske områder.

Initiativtakerne bak er Bjørgvin VVS AS i Bergen, Th. Bredesen Eftf. Rørleggerfirma AS i Arendal, VVS Fridén AS i Trondheim, Midt-Norge VVS AS i Trondheim, Vegard Meisingset AS i Bærum og BEST Elektro i Trondheim.

- Vi påtar oss både små og store oppdrag for bedriftskunder i hele landet, fra mindre enkeltprosjekter til større, komplekse og ressurskrevende totaltekniske entrepriser og komplette rammeavtaler, sier Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Groups.
- FLOW Group er etablert for å møte de endrede markedsforhold og morgendagens utfordringer med en robust, ressurssterk og offensiv konsernstruktur.

Det nye landsdekkende konsernet er formelt operativt fra 1. januar 2017, og har ved oppstart omlag 150 ansatte. Forventet omsetning i 2017 er på rundt 500 millioner kroner når alle de nye selskapene innen vvs, elektro og ventilasjon blir fusjonert inn i konsernet i løpet av de nærmeste månedene.