Flexit har lansert enda et nytt ventilasjonsaggregat i Nordicserien. Denne gangen er det et aggregat som kan monteres i himling og på loft. Nordic CL3 gir balansert ventilasjon og tilfører boligen en temperert, ren og frisk luft. Enkel styring med app via smarttelefon eller nettbrett.

Plasseringsvennlig
Nordic CL3 er et aggregat for himling og kan også plasseres på loftet i kald sone. Aggregatet er lite og fleksibelt, med lav høyde og vekt. Dette forenkler montering og plasseringen, da det kan løftes opp igjennom loftsluken. I tillegg kan aggregatet erstatte et eldre ventilasjonsaggregat. Nordic CL3 kan også monteres i diskret linje med himlingen, også der IP-klasse 21 er påkrevd.
Ventilasjonsaggregatet kan også plasseres på veggen eller liggende/stående på gulvet.

God ytelse på viktige områder
Ventilasjonsaggregatet Nordic CL3 er svært energieffektiv. Viftemotoren i aggregatet bruker lite energi på å transportere luften. Energi spares og gir høy virkningsgrad, da den roterende varmegjenvinneren i ventilasjonsaggregatet gjenvinner en høy andel av varmen. Temperert, filtrert, ren og frisk luft tilføres i boligen og den brukte luften fjernes. Effektiv og driftsikker - også i det kalde, nordiske klimaet.

Ventilasjonsaggregat Nordic CL3 er stillegående og gir balansert ventilasjon, den sikrer et bedre inneklima i alle rom, året rundt. Nordic CL3 styres med appen Flexit GO fra mobil eller nettbrett. I appen kan man enkelt endre på innstillinger og ta imot informasjon som blant annet filterbytte. Service og support kan utføres på web, uten å kontakte en teknikker.

- Aggregater for montering i tak og på loft vil gi oss nye markedsmuligheter og styrke oss i konkurransen. Dette produktet har noen klare produktfordeler mot våre konkurrenter på bla. lav byggehøyde og samtidig høy ytelse. Det er også på gang 2 andre varianter for å komplettere sortimentet i tak og loft-serien. Denne serien vil erstatte dagens C2 som skal fases ut, forteller direktør Knut Skogstad.