Brannsikringsselskapet fortsetter å investere. Firesafe har nå opprettet avdelinger både for brannteknisk rådgivning og kontroll av brannslukningsutstyr i Stavanger.

-Sammen med vår godt etablerte entreprenøravdeling, betyr disse nye avdelingene at vi nå er totalleverandør av branntekniske tjenester også i Rogaland, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe AS.

Det nye tilskuddet innenfor rådgivning gjør Firesafe til ett av de største selskapene innen brannrådgivning i Norge, med om lag 40 brannrådgivere. Stavangeravdelingen består nå av Joakim Sandvær og Katrine Flø. De er begge utdannet branningeniører med bakgrunn som brannrådgivere i Skansen Consult og COWI i Stavanger.

-Vårt nye team har allerede bred og lang erfaring fra bransjen. Selv om Stavanger-avdelingen er ny, er deres kompetanse bygget over tid. De er verdifulle tilskudd til Firesafe, sier Ameln.

Den nye kontroll-avdelingen i Stavanger ledes av Olaf Espeland, og tilbyr kontroll og service av alle typer slokkeanlegg og slokkemidler både on- og offshore.

-Nærhet til kunde og marked er viktig for gode løsninger. Kundene er veldig glade for at Firesafe nå kan tilby alle tjenestene de trenger på samme sted, sier Espeland.

Espeland har bred erfaring fra systemdesign av automatiske slokkeanlegg og ulike sikkerhetsprosjekter. Han har de siste åtte årene jobbet mot offshore, både i Aker Solutions MMO og NOHA Oil & Gas. Nå ser han frem til å jobbe i Firesafe.

- Det er tøffe tider i oljebransjen, så det er gøy å jobbe i et selskap som er i sterk vekst og ser mange år framover, avslutter Espeland.