58 år gamle Bjørn Grimsrud kommer fra jobben som prosjektleder hos Ansnes Holtermann VVS og er utdannet både som rørlegger og VVS-ingeniør. Grimsrud har hatt ulike stillinger i forskjellige bedrifter opp gjennom årene og han har også drevet egen virksomhet. Han er md andre ord en kar som kjenner bransjen og kan sitt fag.

Til tross for denne lange og allsidige bakgrunnen var det ingen selvfølge at nettopp Bjørn Grimsrud stakk av med fagsjefjobben. Det var nemlig mange søkere til stillingen.

- Det er åpenbart at det å jobbe med våtromsnormen må oppleves som spesielt interessant og utfordrende. Vi fikk inn mange søknader og det var en rekke kompetente kandidater, opplyser daglig leder i FFV, Cato Karlsen.

Det var Bjørn Grimsruds tverrfaglige bakgrunn som ble tungen på vektskålen.

- Bjørn har både den teoretiske og yrkespraktiske erfaringen. Vi føler at han er skreddersydd til stillingen som fagsjef og nå får vi et løft i realiseringen av ønsker og planer om å bli enda flinkere til å gi faglige råd og støtte til bransjens mange aktører, understreker Cato Karlsen i FFV.

Etter planen skal Bjørn Grimsrud starte i sin nye stilling i august-måned.