Ledende eksperter og fagpersoner samles om bord på Color Magic 15. – 17. Oktober til en seilas spekket med både sterkt faglig innhold og messetorg. Konferansen har vært utsolgt de siste årene og det er allerede solgt over 250 billetter til årets begivenhet.

- Vi har jobbet hardt for å få inn de beste folkene innen sine fagfelt. Blant andre kommer teknisk leder i Drammen Eiendom, Geir Andersen, til Driftskonferansen. Drammen kommune har utmerket seg som en av landets ledende i utvikling av nye skolebygg og deres nye storsatsing Frydenhaug skole skal ha et energibruk på under 40 kWh ( mål 37 ).

- I tillegg ser vi på andre typer problemstillinger. Holder leverandøren det han lover? En av landets ledende eiendomsadvokater - Espen Nyland i advokatfirmaet Kluge kommer også til Driftskonferansen, og gir gode råd rundt anskaffelser av tekniske anlegg i eksisterende bygg.

– Konferansen byr på en blanding av plenumssesjoner og parallellsesjoner, fortsetter Egeland. Plenumssesjonene tar opp temaer som er aktuelle for alle driftere, mens deler av konferansen kjører vi i to saler. - Sesjon 1 har tema Teknisk Drift og fokuserer på noen av de utfordringer og muligheter de som jobber med daglig drift støter på. Filterskift, vannbehandling og adiabatisk kjøling er blant temaene her.  – Sesjon 2 har vi kalt Driftsledelse. Dette er en spennende nyhet, for her introduserer vi temaer som vi ikke har hatt på Driftskonferansen tidligere, men som er sentrale i hverdagen til for eksempel driftsledere eller tekniske sjefer med personalansvar. Blant temaene her er vedlikeholdsplanlegging, kommunikasjon og kontraktsutforming/anskaffelsesrutiner.

– I alt blir det 17 foredrag på konferansen og det er med glede vi i dag presenterer programmet. Vi fortsetter også med messetorg der deltagerne kan treffe produsenter og leverandører, vi deler ut pris til Årets Drifter, og det blir selvfølgelig lagt til rette for at deltagerne selv kan bruke tid på erfaringsutveksling og relasjonsbygging underveis, avslutter Egeland.

Se hele fagprogrammet her