Med sist helgs kickoff for alle ansatte på Quality Airport Hotel, holdt samtidig Moen ord fra en samling i januar 2020, hvor han fra scenen lovte at om organisasjonen innridde vekstmålene, så ville det bli ny kickoff i 2022. 

- Det har organisasjonen virkelig innfridd, og da måtte jeg også holde mitt løfte. Det var en fornøyelse endelig kunne treffes igjen etter to år med korona. Den er nå lagt bak oss og vi er klare til å innfri nye målsetninger og fortsette å ta markedsandeler. Denne samlingen viser igjen at vi har så dyktige og positive kolleger, så vi skal fortsette å lykkes sammen, sier han.

Saken fortsetter under bildet:

Morten Ole Petter og Harald (2)-1.jpg
Bilde: VA-direktør Morten Lerengen, og salgsdirektør Ole Petter Klavestad i lett og avslappet prat med Harald Rønneberg 

Variert program

Markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken forteller om et variert program som inneholdt produktnyheter, Heidenreich- skolen, status på salg, lansering av den nye nettsiden «1904produkter.no» og en innføring for alle ansatte på hvilke målsetninger og tiltak Heidenreich har innen bærekraft. 

Han uttrykte også at han er svært fornøyd med lanseringen av det nye bærekraftsinnholdet på heidenreich.no.

CFO Marleen S. Størseth og adm.direktør Bjørn Moen avdekke presenterer vinneren i konkurransen om en el-sykkel.
CFO Marleen S. Størseth og adm.direktør Bjørn Moen presenterer vinneren av salgskonkurransen, hvor avdelingen i Kristiansand vant.

Høy latterfaktor

Harald Rønneberg var leid inn som lørdagens konferansier, og i tillegg til at han loset Heidenreich gjennom programmet, så kunne han by på gode introduksjoner og fine historier. Han avsluttet dagen med et fengende foredrag om å jobbe i team og viktigheten av forberedelser. 

Han hadde også på forhånd fått prøve seg som medarbeider på sentrallageret, med ordre, plukke varer og levere ute hos kunde – til stor fornøyelse for alle ansatte. 

Han fikk også lov å teste Heidenreich sine nye El- sykkel i salen, med en godt sikret markedsdirektør liggende bak i kontaineren!

Kvelden ble inntatt med en bedre middag, og Harald Rønneberg var byttet ut med kveldens konferansier Thomas Numme. Numme sørget virkelig for god stemning, og fikk med seg Heidenreich- ansatte både på sang og dans på scenen.

På søndag fikk Cecilie Skog innta scenen, og hun fortalte sin historie så imponerende ærlig og rått at det knapt var et tørt øye i salen.  

- Jeg håper og tror at våre kolleger i Heidenreich reiste hjem et smil om munnen etter disse to dagene, og at motivasjon for å fortsette den imponerende reisen som Heidenreich har hatt de siste årene er styrket. Målsetningen er at vi alle kan gjøre litt hver for oss, og at det er sammen vi virkelig får til forskjellene, sier Moen.

Heidenreichs historie:

Heidenreich ble grunnlagt i 1904, som et rørhandels- og installasjonsfirma i Christiania, under navnet Heidenreich & Co. Ltd. Firmaets grunnlegger var Sverre Lie Heidenreich. I 1927 ble rørleggerbedriften utskilt som eget firma, under navnet Oslo Rørleggerbedrift A/S, senere Oras AS. Rørhandelen/grossisten, fortsatte under navnet A/S Heidenreich.

Selskapets første ekspansjon var etableringen av Trondheim Rør i 1964. Etter få år fulgte avdelingen i Skien og deretter ble det avdelinger over hele landet. Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra år 2000 Alfred K. Grevstad AS, som søsterselskap eid av Heidenreich Holding AS.  Grossistdelen av firmaet Albert E. Olsen ble innlemmet i selskapet i 2003, og Heidenreich ble med dette det man kan kalle landsdekkende. 

Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består av over 30 butikker og avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. Høsten 2017 stod nok en renovering klar for å ta imot større ordremasser. 

Heidenreich eies i dag 100% av Europas største grossist - Cordes & Graefe KG (GC-gruppen).GC er en av Europas største VVS-grossister med virksomhet i over 20 land. GC-gruppen, som er et familieeid selskap, ønsker å bygge videre på det gode fundamentet som er skapt i Heidenreich gjennom mange år. 

Bærekraft er en naturlig del av Heidenreich sin hverdag, og jobber mot konkrete tiltak og mål. Helt tilbake til 2010 har selskapet vært Miljøfyrtårnsertifisert - som er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser