- Vi regner med at det nye produksjonsutstyret heises inn i vår midlertidige produksjonshall som i dag er klargjort og ferdig til mottak av nytt utstyr. Deretter estimerer vi å bruke en til to uker for montasje, igangkjøring og opplæring før vi starter deleproduksjon på skift. Deretter skal vi være klare for panelproduksjon og derav kunne levere komplette ventilasjonsaggregater løpende,  dog noe redusert i en så kort periode som mulig, opplyser Reinemo.

Den utbrente hallen, som også inneholdt alt av egenproduserte deler, kjøleutstyr og kompressorer, varmevekslere, kjøle- /varmebatterier og automatikk er ryddet. Dette er store verdier som i sin helhet dekkes av selskapets forsikring.

- Dessverre kan vi ikke informere helt eksakte leveringstider da dette avhenger av prosessen beskrevet kort over. Vårt mål er å gjøre denne fasen så kort som mulig og vi håper raskt å komme i gang med ferdigstillelse av eksisterende ordrereserve. Når maskiner er montert og satt i drift, er vi tilbake igjen, sier Reinemo.

Han understreker at Exhausto ønsker å få være med på å regne alle prosjekter i markedet og vil tilpasse og informerer vår leveringstid tydelig her.

- Vårt største ønske er å komme raskt tilbake til full kapasitet og fylle opp en nyrenovert fabrikk. Det klarer vi ikke uten kundenes hjelp. Jeg takker kundene og samarbeidspartnere for god støtte, sier Reinemo i en pressemelding fredag.