– Vi er glade for å ha sikret oss Erlend Berg som ny leder for Moelven Modus. Han er en verdibasert leder som bygger sterke lag og legger til rette for utvikling og gode prestasjoner, sier styreleder i Moelven Modus og divisjonssjef i Moelven Byggsystemer, Vera Flatebø, i en pressemelding.

Erlend Berg er 46 år, og bor på Rælingen. Han har utdannelse fra Forsvaret med Hærens Krigsskole og BI.

Før dette har han hatt flere tyngre lederroller i Løvenskiold-systemet, blant annet som salgsdirektør for Maxbo-kjeden og som Etableringsdirektør. Yrkeskarrieren startet i Forsvaret før han gikk inn i dagligvarehandelen, der han hadde ulike roller, før han gikk til Bademijø og deretter VVS Norge. 

– Jeg gleder meg til å bli en del av Moelven-familien og bli mer kjent med menneskene i Moelven Modus. Det blir inspirerende å få jobbe under en så sterk merkevare som Moelven, med så bærekraftige produkter og løsninger som Moelven Modus skaper fra fabrikken på Jessheim, sier Erlend Berg.

Berg starter i jobben i mai, og tar over ledelsen etter Tor-Geir Engebretsen, som har fungert som interimleder den siste tiden.