- Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter våre luftbehandlingsaggregater i det norske markedet, og med flere spennende nyheter i vår portefølje forventer vi ytterligere økning i salget fremover. Derfor er vi glade for at både Annette Krampl og Gard Nilsen takket ja til å begynne hos oss. Nå har vi tre personer på salgssiden, og er godt rustet for vekst, sier Sonja Häggman, markedssjef i Exvent.

Annette Krampl skal ha ansvaret for alle administrative oppgaver, samt økonomi ved kontoret i Norge. Krampl kommer fra stillingen som seksjonsleder i Norsk luftambulanse hvor hun jobbet i 10 år. Hun er gift har to voksne sønner.
- Før jeg var hos Norsk Luftambulanse jobbet jeg ved Bravidas avdeling på Økern i Oslo. Så VVS-bransjen er ikke helt ukjent for meg, sier Krampl.

Hun gleder seg over fremgangen Exvent har hatt den siste tiden, og synes man går spennende tider i møte. – Våre eiere i Finland har stor tro på oss, og backer oss opp på alle måter. Det blir spennende å være en del av denne satsingen i det norske markedet fremover, sier Krampl.

Gard Nilsen er ansatt som ny salgssjef i Exvent. Han skal jobbe med ventilasjonsprodukter for både bolig og yrkesbygg. Nilsen kommer fra Østberg AS, hvor han jobbet i seks år. Den nye salgssjefen har tidligere drevet egen håndverksbedrift i byggebransjen i mange år, og før det jobbet han med B2B salg i mange år.

- Exvent er en svært spennende leverandør med en unik produktmiks av luftbehandlingsaggregater til både bolig og yrkesbygg. Det merker vi gjør oss til en attraktiv leverandør. Vi har mange spennende prosjekter på gang fremover, sier Nilsen.

På fritiden har han nok å gjøre med to barn, og stadige oppussingsprosjekter på hjemmebane.