Afterski-øl
Aass After Ski er et lettdrikkelig øl med lav bitterhet. Det er utviklet med tanke på en yngre målgruppe som ofte ønsker et lettere øl. Designen er tilpasset ski-miljøet og ølet er tappet på spesialflasker. Nytt i år er at Aass After Ski selges i kurv med seks flasker.

Lavkarbo-øl
En annen nyhet er at lavkaloriølet Øl Lite kommer på 0,33 liter boks i tillegg til nåværende halvlitersboksene.

Aass Øl
– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra yngre forbrukere på designen av lavkaloriølet, Øl Lite, og derfor lanserer vi nå Aass Øl på boks med designelementer fra Øl Lite, forteller Øistad.

Aass Øl er et lyst, undergjæret øl, som er som friskt og leskende. Det er ungdommelig i smaken, siden det har mindre bitterhet enn tradisjonell pils.

– Vi har kalt produktet Øl, siden de yngre stort sett bruker betegnelsen øl om all slags øl, også når de snakker om pils, sier Øistad.

Signaturøl
Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri og med sitt nye ”jubeløl” vil de vise sin kjærlighet til øl gjennom håndverk og kvalitet.

- Aass Jubeløl er gyllent med svak sødme og avrundet bitterhet. Det er aromatisk og rikt på kullsyre, og bak på boksen har vi trykket en personlig, skummende ølhilsen fra vår direktør, Terje Aass, sier Øistad.

Dette er biffen:
Marinade gir kjøttet ekstra smak. Det kan også gjøre kjøttet mørere. Mariner skinkebiffen og server en deilig paprikasaus til.
4 porsjoner 
    * 800 g ytrefilet av svin
    * 3 ss olje
    * 1 stk. liten løk i skiver
    * ½ ts pepper
    * ½ ss hakket frisk timian

Slik gjør du:
1. Skjær fileten i 1/2 cm tykke skiver.
2. Bland marinaden og la kjøttet ligge i den minst 1 time.
3. Brun biffene på sterk varme i ca. 1-2 minutter på hver side.

Serveres med ris og paprikasaus som under.

Enkel paprikasaus for enkle problemstillinger…Jeg vil bare ha litt saus på kotelettene mine – ikke noe hokus pokus!
4 porsjoner 
    * 1 pose fløtesaus
    * 1 stk. rød paprika
    * 1 ts tørket oregano

Slik gjør du:
1. Lag saus etter oppskrift på posen og tilsett finhakket paprika sammen med oregano.

Oppskriften er anbefalt av Matprat.no