De tre studentene er, Jarl André Bergsvenkerud, 23 år fra Rælingen. Han har bachelor VVS teknikk fra NTNU, Pernille Lillevand Hem, 25 år fra Asker. Hun har bachelor i kjemi og bioteknologi fra HiOA og årsstudiet i energi og materialteknologi for overgang til energi og miljø i bygg, og Ivar Johan Jebsen, 30 år fra Bergen. Han har tatt bachelor energiteknologi fra HVL Bergen, og har i tillegg fagbrev som glassmontør.

VVSforum treffer de ivrige studentene midt i eksamensforberedelsene. Det stopper de ikke i forhold til å engasjere seg sterkt i ønsket om å etablere et tettere bånd til aktuelle fremtidige arbeidsgivere i bygge- og VVS-bransjen.

- Grunnen til at vi ønsker å starte opp en linjeforening er at vi ønsker å knytte et tettere bånd mellom oss studenter og bransjen. Fokuset skal være på å bedre kontakten med bransjen, sånn at vi kan bli bedre kjent med blant annet fremtidige arbeidsgivere. Vi ønsker også å få organisert arrangementer og arrangere kurs som gir faglig påfyll som er relevant når vi skal ut i jobb. Ved å starte opp en linjeforening håper vi at det vil bli en kontinuitet i arbeidet slik at fremtidige studenter også vil få gleden av dette, sier Pernille Lillevand Hem, Ivar Johan Jebsen og Jarl André Bergsvenkerud i kor.

- Vi begynte på 2-årig master i energi og miljø i bygg på OsloMet høsten 2017. Vi trives godt på studiet og har flinke forelesere både fra skolen og næringslivet. Studiet er praktisk rettet mot arbeidslivet. Gjennom studiet har vi flere lærerike prosjekter med aktuelle problemstillinger. Vi har dette semesteret utarbeidet et skisseprosjekt med vurdering av løsninger innenfor varme, ventilasjon og automasjon. Forelesere fra bransjen gir oss relevant kunnskap å ta med i sekken på vei ut i jobb, sier de tre.

Hem, Jebsen og Bergsvenkerud forteller at ideen om linjeforening har fått god respons fra både skolen og bransjen.
- Vi gleder oss til offisiell oppstart høsten 2018. Vi er veldig motivert og er allerede i gang med planleggingen for høsten. Vi ønsker kontakt med både byggherre, rådgivere, entreprenører og leverandører, både store og små. Selv om utdannelsen vår er svært relevant, ønsker vi å møte leverandører som kan presentere sine nyeste produkter og løsninger og byggherrer/utbyggere som kan dele sine tanker om fremtidens bygg.