I spørreundersøkelsen gjennomført av Evidente og KarriereStart.no har norske ingeniørstudenter rangert potensielle arbeidsgivere. GK Inneklima AS klatrer to plasser sammenlignet med 2015 og ligger nå på en 55. plass foran selskaper som HENT, Siemens, Betonmast og Mesta.

Årets undersøkelse hadde 5.800 respondenter, og data ble samlet inn i mars og april 2016. Undersøkelsen viser at oljebransjen taper terreng til byggenæringen generelt og rådgivende ingeniørselskaper spesielt.

- Vi er stolte av å være blant de aller mest populære arbeidsgiverne i et marked med sterk konkurranse om de beste talentene. Likevel mener vi at GK Inneklima har et større potensiale og vi satser på å havne enda høyre på neste års liste, sier HR-sjef Birgit Helene Stav i GK Inneklima.

- Vi jobber målrettet for at GK skal være en attraktiv arbeidsplass, og er helt sikre på at stadig flere studenter kommer til å oppdage det i tiden som kommer, sier Stav.

Les mer om undersøkelsen

Også hos Universum klatrer GK Inneklima på listen over attraktive arbeidsgivere. Her ligger GK på 62. plass, hele ti plasser bedre plassert enn i 2015.