Dommerduo for kåring av årets lærebedrift ønsker forslag til bedrift som utpeker seg som god lærebedrift. – Den som blir årets lærebedrift, blir en modell for andre, sier dommerne Jorunn Løyning, direktør i Allier og Knut Jensen, daglig leder i Eriksen og Jensen. Sistnevnte var fjorårets vinner.

Med dommere på plass åpnes det for nominasjoner. Hvem synes du fortjener å bli Årets Lærebedrift? Vi tar imot forslag og gleder oss til å høre om rørbransjens mentorer for morgendagens rørleggere.

– At Eriksen & Jensen ble Årets Lærebedrift 2020 har skapt mye intern stolthet, og ut fra mengden tilbakemeldinger er det er tydelig at det ble lagt merke til av mange, sier Knut Jensen. Bedriften scoret høyt på alle vurderingskriterier og gikk til topps i finalen, og Jensen stiller i år som dommer sammen med konsernsjef Jorunn Vikdal Løyning i Allier. – For oss betyr det at jeg skal være med på dette at vi får viktig innsikt. Historisk sett har vi hatt god oppfølging av våre mange lærlinger, men arbeidet har ikke vært koordinert mellom selskapene i Allier. Jeg tror Årets Lærebedrift kan løfte oss raskere enn om vi ikke hadde fokus på dette utenfra, sier hun. Utnevnes i august – De fleste av våre medlemsbedrifter har egne lærlinger og gjør en formidabel innsats for at de skal bli gode rørleggere. Her utvikles og videreføres uvurderlig yrkeskompetanse som samfunnet vårt avhenger av, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne W. Røiseland. Hun legger til at å løfte frem én av dem gir læring og motivasjon til alle. Derfor er det en stor glede å utnevne den beste av de beste lærebedriftene blant våre medlemsbedrifter på RørNorges generalforsamling i august. Norges beste Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil Rørentreprenørene Norge høre fra deg! Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no så snart som mulig. Utvalgte nominerte vil bli presentert løpende på rørnorge.no og i relevant fagpresse. En jury bestående av representanter fra Rørentreprenørene Norges styre og administrasjon vil kåre rørbransjens beste lærebedrift 2020. prisen blir delt ut på Generalforsamlingen på Gardermoen 19.-20. mai. Kriterier Prisen kan deles ut til godkjente lærebedrifter som er Rørentreprenørene Norge-medlemmer og som er medlemmer av ett av Rørentreprenørene Norges opplæringskontor. – Vi kommer til å legge vekt på bedriftens vilje til å ta inn lærlinger, fokus på faglig utvikling, kvalitet og læremiljø, sier dommerne Jorunn Løyning og Knut Jensen. Både nye og etablerte lærebedrifter kan nomineres til oss på firmapost@rornorge.no. Kilde: Rørentreprenørene Norge