Erfaringer fra tidligere energi- og miljøkonferanser har ført til målbare energi- og miljøforbedringer i næringsbygg, forbedringer som også betyr penger spart på grunn av mer effektiv energibruk. Også nye offentlige krav gjør slik kunnskap viktig.

Samtidig er dette et tverrfaglig program på høyt nivå som gir viktig kunnskapsutveksling mellom de mange fagfolkene som er om bord.

Blant foredragsholderne er Oddbjørn Sjøvold, professor ved Høgskolen i Oslo, professor Mads Mysen, SINTEF; Knut Myhrer, hovedverneombud i Osloskolen;seniorrådgiver Bjørn Forwald, Totalreform; overlege Jan Vilhelm Bakke; seksjonsleder Birger Bergesen, NVE; seniorrådgiver Frode Olav Gjerstad, Enova; Tor Sveine, Nordisk Energikontroll AS og Tor Olsen, Avantor Eiendomsforvaltning.

Ca 40 prosent av all energi vi bruker er i bygg. Det betyr at det er her vi kan spare mest ved å få til effektive løsninger. Men det å spare energi er ikke et isolert spørsmål. Det store problemet er å kombinere energieffektivitet med godt inneklima. For det er nettopp inneklimaet som taper når strømsparing går foran helse. De som er opptatt av dette kan glede seg til å høre Knut Myhrers innlegg om osloskolen.

Konferansen går fra torsdag 27. november til lørdag morgen 20. november. Mange av deltakerne har deltatt på Kielkonferansen i en årrekke og vet å sette pris på det å kunne utveksle kunnskap og erfaringer med andre fagfolk i en avslappet atmosfære.

Du finner nærmere opplysninger om programmet og påmelding på nettadressen: www.perfektebygg.no