BilligVVS.dk har eksistert på det danske markedet i 13 år, og omsetter for 110 millioner danske kroner. I Sverige etablerte selskapet seg for 4 år siden, og har en omsetning på rundt 35 millioner.

Kommersiell direktør i BilligVVS.dk, Peter Krøjgaard.

Kommersiell direktør i BilligVVS.dk, Peter V.Krøjgaard sier til VVSforum at de startet rolig og pent den 1.august i Norge.

 
 

- Vi har kommet godt i gang allerede, og har store ambisjoner i Norge. Fra vår butikk i Danmark har vi i mange år hatt norske kunder som har bestilt av oss. Det er av grunnene til at vi satser. Vi har hatt stor suksess i Danmark, og satser på å bli den største nettbutikken i Norden i løpet av de nærmeste årene, forteller Peter V.Krøjgaard.

Skal dere ligge på samme prisnivå som de andre norske nettbutikkene?
- Vi skal ha konkurransedyktige priser, og det ligger vel i navnet at dette skal være billigere. Men vi er over 30 ansatte, satser stort på service, backoffice og kompetanse, så vi vil ikke legge oss på den helt samme linjen som noen av de norske aktørene med få ansatte og store rabatter.

Hvem monterer produktene deres hos forbrukeren i Danmark?
- Det gjør rørleggeren. I Danmark har vi opprettet et nettverk av rørleggere, og samarbeider med rundt 200 røreleggere over hele Danmark.

Krøjgaard sier at BilligVVS har stor respekt for markedet, rørleggere og baderomskjeder.  
- Men nå er det en gang sånn at det er forbrukeren som bestemmer hvor man vil kjøpe sine produkter, og der har nettet blitt en viktig kanal. Det gjelder alle nisjer og bransjer, og er ikke noe spesifikt bare for VVS produkter. Vår forretningsidè er å selge VVS produkter til fornuftige priser, og så lenge det er et marked for det vil vi holde på.

Billigvvs.no er et datterselskap av det danske firmaet BilligVVS.dk AsP, hvor Jesper Bunde Pedersen er gründer og eier av selskapet som ble opprettet i 2000.

BilligVVS holder til på Fillipstad brygge i Oslo og har lager på Trollåsen.