eu.bac Building Automation sertifiseringssystemet ble etablert i 2013. Sertifiseringen er basert på europeiske normer og vurderer energieffektiviteten i automasjonssystemer i bygninger. living Connect termostaten har fått 0,4 poeng i kategorien styringsnøyaktighet (CA), noe som er svært bra.

- Nøyaktig temperaturstyring er en forutsetning for å oppnå effektivitet og høy energisparing - to av de viktigste egenskapene i living by Danfoss termostatene. Med sertifikatet kan Danfoss nå sette en etikett med A+ energimerking på sine produkter,sier sier Andrzej Kramer, Vice President og leder av Danfoss Residential Heating, en av fire forretningsenheter i Danfoss Heating Solutions.

- A+ etiketten er et synlig bevis på et produkts kvalitet og energieffektivitet. I Danfoss er vi stolte av å kunne sette etiketten på vår nye, intelligente living Connect termostat. Det vil gjøre det enkelt for kundene å velge de beste og mest energisparende produkter. Merkingen er viktig for oss fordi det beviser at Danfoss er blant de fremste når det gjelder å produsere og levere energieffektive produkter som kan bidra til å optimalisere energiforbruket i private husholdninger, sier Kramer.

Termostatserien living by Danfoss har ført radiatortermostater inn i den digitale tidsalder, og har en rekke nye funksjoner. Danfoss living connect gir blant annet forbrukeren tilgang til varmestyring via trådløs kommunikasjon fra en Danfoss Link styringssentral. Det er ikke nødvendig å programmere hver enkel
termostat i boligen individuelt. I stedet kan temperaturen justeres opp eller ned direkte fra styringssentralen. Dessuten gir Danfoss Link mulighet til å koble andre varmekilder til nettverket, slik som gulvvarme.