De nye selskapsnavnene er: • FLOW Elektro Agder • FLOW Klima Agder • FLOW VVS Agder

Røsland understreker at navnebyttet ikke bare er et tegn på endring, det er et løfte om ny energi og et forpliktende skritt mot å styrke vår posisjon som en ledende aktør i Agder. Ved å inkorporere Agders identitet i våre selskapsnavn, ønsker vi å understreke vår forankring og satsning i denne regionen.

- FLOW Group satser i Agder og jobber hver dag med å ta markedsandeler. Navnebyttet gir en ekstra motivasjon til det arbeidet og vi ser frem til fortsettelsen, fortsetter Berge Røsland i pressemeldingen.

- Vi er overbevist om at denne navneendringen vil gi oss en ny giv, ikke bare internt blant våre ansatte, men også eksternt blant våre kunder og samarbeidspartnere. Det er et klart signal om at FLOW Group forplikter seg fullt ut til å investere, vokse og satse i hele Agder.

Her fra selskapenes felles kontorlokaler i Arendal fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Agder Per Asbjørn Liane, Daglig leder i FLOW Elektro Agder Andrè Garcia de Presno og Daglig leder i FLOW VVS Agder Steffen Bomann.) Foto: Flow Group