Villeroy & Boch Norge AS følger opp fremgangen for Gustavsberg med å ansette to nye selgere. Det er Thor Johan Aar som dekker Oslo, Akershus, Oppland og Hedmark, og Anita Meian som dekker Østfold, Vestfold, Buskerud & Telemark.

Thor Johan Aar bor i Trondheim og får ofte lang vei til jobben, men det er han vant til: Jeg har vært vant til å dekke Nord-Norge, fra Trondheim til Kirkenes. Da er femti mils kjøring ingen sak. Jeg er rørlegger og har jobbet i Oras Trondheim AS. Thor Johan har tidligere dekket Nord-Norge for Gustavsberg, men kommer nå til sin gamle arbeidsgiver fra Armaturjonsson.
– Jeg har holdt på med dette i 13 år nå. Det er en jobb og et firma som passer meg. Vi er glad i folk og vi blir godt mottatt.

Anita Meian kom til VVS-bransjen for ti år siden og skjønner godt at bransjen er blitt kjent for ”gjengangere”. Er du først innenfor, blir du der.
– Da jeg begynte i bransjen hadde jeg blant annet jobbet i barnehage, så VVS var noe nytt, forteller Anita Meian. Jeg har tidligere hatt forskjellige jobber i Bademiljø og kommer hit fra kjedekontoret. Det å være i leverandørrollen er nytt og spennende for meg.
– Folk blir her fordi det er en så hyggelig bransje, og jeg tror kvinner trives ekstra godt. Skal du bli verdsatt i jobben, er det neppe noe bedre sted enn en mannsdominert bransje. Vi vi damer blir båret frem, det er mange gentlemen i bransjen, sier Anita Meian, Villeroy & Boch/Gustavsberg-selger i Østfold, Vestfold, Buskerud og Telemark.