Uansett tidspunkt, så er det nå mulig å melde seg på møte i Varmeteknisk Forening 21. november for å få økt kunnskap om blant annet TEK 15.
TEKL 15 er på beddingen og Direktoratet for byggekvalitet er allerede på jakt etter utredere. Utlysningen er allerede kunngjort på doffin.no. Der kan man lese at direktoratet søker etter firmaer som kan utrede de nye og fremtidig energikravene.

Kunngjort på doffin.no
Det er åpenbart at TREK 15 vil inneholde skjerpede energikrav – basert på både kjente og nye tiltak. Direktoratet ønsker også tilbakemeldinger på hvordan dagens energiregler fungerer i praksis, om regelverket blir korrekt forstått og ikke minst etterlevd.

På møtet i Varmeteknisk Forening i november vil man også se på klimaforliket som ble vedtatt i Stortinget i juni i år. Det vi er, er at dette vil skape varige endringer for oppvarmingsmarkedene. Både lovverk og forskrifter vil bli endret.

Politiske føringer
Ved å melde seg på møtet, så vil man få status i dette arbeidet og få økt kompetansen på området. Varmeteknisk Forening har hentet inn seniorrådgiver Knut Helge Sandli fra Direktoratet for byggkvalitet (DiBk) som foredragsholder.

- Jeg vil ta for meg politiske føringer, se på fremdriften og nivå i byggeteknisk forskrift, opplyser Knut Helge Sandli til www.vvsforum.no.