-Med alt det viktige og gode arbeidet som gjøres i RørNorge klarer jeg ikke å engasjere meg i dette temaet, sier administrerende direktør hos K- Lund, Torkild Korsnes til VVSforum.

Gammel misnøye?
Torkild Korsnes legger til:
-Når fem dyktige kjedeledere blir så provosert at de heller går eksternt enn internt med sin kritikk, antar jeg at dette egentlig bunner i en misnøye som var der fra før av. Slik kritikk håper jeg de kan formidle til RørNorge på en slik måte at både organisasjonen og vi, som er medlemmer i kjede eller ei, blir bedre.

Flere av de daglige lederne i diverse VVS-selskap vi har vært i kontakt med, ønsker ikke å uttale seg om saken nå. De føler at det er en vanskelig sak, men noen sier under hånden at de føler at avtalen og spørsmålene knyttet til den, er en storm i et vannglass.

-Jeg finner det ikke rett å kommentere saken ytterligere, men fra mitt ståsted virker dette som en storm i vannglass, ja, sier Stein Ove Bjelland hos Bjelland VVS. Bjelland er også styreleder i RørNorge.

Tidspunktet ?
Administrerende direktør i RørNorge, Tor Backe er i København og er opptatt, men tar kritikken til etterretning samtidig som han er litt overrasket over tidspunktet for at dette kommer opp nå.

-Våre medlemsbedrifter har mottatt informasjon om samarbeidet med Lilleborg i juni og august uten at vi har mottatt klager. De få tilbakemeldingene vi har fått har handlet om at noen bedrifter har ønsket at vi skal jobbe for å få produkter inn i grossistenes vareutvalg.

Ny mulighet
RørNorge så i utgangspunktet at samarbeidet med Lilleborg var en ny mulighet for å nå ut til forbrukerne på nye arenaer.

RørNorge er allerede i dialog med Lilleborg om å endre annonsene i de kommende kampanjene.

-Det kommer en ny pressemelding med kommentarer over helgen, opplyser Stein Ove Bjelland til VVSforum.