– Ved å lagerføre alle platene hos oss, kan vi levere ferdig baderomsmøbel med Dekton-plate til sluttkunden på rekordtid. Det er vi de første i Norge til å gjøre. Vi er veldig stolte av å kunne tilby denne muligheten til alle våre kunder, forteller Robert Torp Halvorsen, daglig leder hos Scala Bad i en pressemelding.

Første store samarbeid

Scala Bad er en norsk baderomsleverandør grunnlagt av Robert og Marianne Torp Halvorsen. Da de startet bedriften i 2000 og designet og produserte de alt selv. Siden 2004 har Scala Bad importert egenprodusert design, og har nå bygget en solid merkevare med over 1300 forhandlere over hele landet.

– Dette er første gang vi drar inn en annen merkevare utenom vårt eget. Vi har alltid hatt fokus på kvalitet, og verdiene til Cosentino sammenfaller veldig med våre egne, sier Robert.

Det er Scala Bad som kom med idéen om samarbeid til Cosentino. Etter en reise til hovedkontoret og fabrikkanlegget til Cosentino i Spania, fikk de den forsikringen de trengte ved å se hele produksjonsanlegget, fokuset på bærekraft og de unike egenskapene til Dekton. Sammen har partene skreddersydd en løsning som er gunstig for begge merkevarene, men aller mest for kundene.

– Å kunne levere høykvalitets baderomsmøbel med Dekton-plate på rekordtid til våre kunder, er hele bakgrunnen for initiativet. Vi vet at kunder gjerne vil ha møblene sine så raskt som mulig, og med dette samarbeidet kan vi møte dette behovet, sier Robert.

Samme verdier

At Scala Bad ønsker Dekton til alle sine baderomsmøbler møtes med åpne armer hos Cosentino.

– Scala Bad er akkurat som oss – et premium merke som har fokus på innovasjon, design og bærekraft. Det er tre kjerneverdier hos Cosentino. Vi jobber i samme segment, og dette er et samarbeid som føles veldig naturlig, sier Oskar Petersson, daglig leder hos Cosentino Norge.

Bestillingsklare

– Kundene kan bestille baderomsmøbler allerede nå hos alle våre forhandlere. De første platene er i produksjon og vil komme til vårt lager i juni. Deretter vil vi ha ferdige produkter på lager hos oss, og kunne sende ut varer fortløpende til våre forhandlere, forteller Marianne Torp Halvorsen, markedsansvarlig hos Scala Bad.