- 24SevenOffice leverer en lønnsløsning som er tilpasset vår bransje og løsning. For våre kunder er det viktig at løsningen er enkel å bruke og er tilpasset byggebransjens behov. Dette var essensielt da vi så etter en lønnssystempartner. Med dette samarbeidet kan vi tilby våre kunder en løsning for lønnskjøring som støtter vårt tankesett og en verdiøkende tjeneste, sier Bjørn Kristian Bentzen, daglig leder i Cordel Norge.
 
Det skybaserte fagsystemet Cordel automatiserer og digitaliserer manuelle prosesser og bidrar til økt lønnsomhet og god oversikt over alle prosjekter, hele veien fra tilbud til faktura. Dette kombinert med tilrettelagte løsninger for kjøring av lønn muliggjør ytterligere automatisering og effektivisering.
 
- 24SevenOffice får nå en attraktiv samarbeidspartner i entreprenør og håndverksbransjen. Samtidig er vi glade for at Cordels kunder nå får tilgang til vårt system for lønnskjøring på en enkel måte. Vi ser frem mot spennende muligheter sammen i tiden fremover, sier Eirik Aalvik Stranden, CEO i 24SevenOffice.  

Cordel og 24SevenOffice vil for håndverkere, entreprenører og faghandel være en god kombinasjon med tilpassede og optimaliserte løsninger. Håndverksbransjen etterspør digitale løsninger som kan effektivisere arbeidshverdagen. Samarbeidet mellom Cordel Norge og 24SevenOffice gjør det mulig å automatisere både prosjektstyringen og lønnskjøringen.