Det var en stolt og glad gjeng som hadde storåpning av ny Comfort- butikk i Alta i går. Laila Davidsen, ordføreren i Alta, gratulerte Comfort Alta med flott butikk, og understreket viktigheten av næringsutvikling i Alta. 

- Vi er veldig fornøyd med den 300 kvadratmeter store butikken, og legger ikke skjul på at det har vært veldig hektisk siden vi tok over lokalene 1. juli. Vi har flyttet både butikk og drift hit til de nye lokalene, sier Ruben Åsheim, eier og daglig leder av Comfort Alta i en pressemelding.

Hele familien Åsheim og samtlige ansatte har stilt opp fra morgen til kveld. Døtrene som ikke jobber i selskapet til daglig, har sjauet omtrent hver ettermiddag og har tatt med seg venner og kjente, så det har ikke stått på innsatsen.

Saken fortsetter under bildet:

Knut og Linda jobber i butikken og har gledet seg stort til åpningsdagen som var den 3. November. De ser muligheter for å treffe allerede faste kunder og nye kunder i nyåpnet butikk. Her er det fokus på merkevarer, innen baderom og varme.

Eieren av Comfort Alta skryter av fagansvarlig i Comfort-kjeden, Inger-Elisabeth Løvstad, og er klar på at det er hun som er arkitekten bak den lekre butikken og at hennes innsats har vært avgjørende i prosjektet.

Ruben Åsheim har vært medlem av Comfort styret i 11 år, og han er sentralstyremedlem i NRL.
- Fagkompetanse og faghandel er mine kjepphester, og jeg er medlem av Comfort-Kjeden for profesjonell markedsføring. Så jeg er heldig som har tilhørighet til et godt faglig miljø.

Sønnen Andreas er rørlegger og jobber også i bedriften, men Åshiem er klar på at ingen er forpliktet til å ta over etter han.
- Det viktigste er at vi opprettholder faglig dyktighet og høy kvalitet i alle ledd, så får man ta det dette med familiebånd hvis det gir sammenfallende interesser på sikt, sier han avslutningsvis.