Spennende agenda

Det skjer mye i Comfort-Kjeden for tiden og noe av dette stod på agendaen under årets generalforsamling som ble avholdt på Thon Hotell Svolvær. Majoriteten av kjedens eiere var til stede, og det ble presentert nyheter, strategi for fremtidig butikk- og rørleggerkonsept, samt nye produktlanseringer. Samtidig ble det for mange første møte med nyansatte på kjedekontoret.
- Jeg er svært fornøyd med årets generalforsamling i Svolvær. Vi jobber nå i kjeden med å bygge opp konsepter som styrker Comforts butikker, samtidig som vi jobber knallhardt med Teknisk Forum for å ivareta og styrke rørleggeriet og lønnsom drift. Dette anser vi som svært relevant, sier Inger Nerdrum, Adm. Dir. i Comfort-Kjeden AS.

Kjedens Strategi 2016
Comfort-Kjeden har siste året arbeidet med kjedens strategi frem til 2016. Gjennom intern dialoger og regionmøter, har kjeden gradvis meislet ut sitt kart for videre utvikling de neste årene. Strategiplanen som ble endelig godkjent under generalforsamlingen i Svolvær, legger fortsatt vekt på at Comfort skal ha landets beste kjedekonsept for rørleggerbutikkene. Samtidig legges det vekt på rørleggeriet og god drift i medlemsbedriftene. Dessuten åpner Comfort-Kjeden for medlemmer uten butikk i særlige tilfeller.

 - Det er en kjensgjerning at VVS-bransjen er i ganske kraftig endring. Vi må endre oss i takt med og helst i forkant av denne endringen. Nå tok vi et lite skritt. Comfort-Kjeden ønsker å være en pådriver i prosesser som kan sikre solid lønnsomhet for godt drevne rørleggerbedrifter, sier styreleder Helge Lars Berger.

Flott velkomst
- Årets besøk i Svolvær ble svært godt mottatt hos våre deltakere og det samlede inntrykket av både sted og lokalbefolkning er fantastisk. Vi har gledet oss lenge til denne turen, som svarte til alles forventinger både faglig og sosialt, sier Inger Nerdrum.
- Det er blitt lagt ned mange timer lokalt og en spesiell takk til Berit Arntzen fra Comfort Svolvær, som bidro til et perfekt arrangement.

Neste år feirer forøvrig Comfort 40 års jubileum.

Årets Comfortør
Årets Comfortør gikk til Comfort Mosjøen. Prisen årets Comfortør er den største hedersprisen som utdeles i forbindelse med generalforsamling en gang i året. - Det er mange kriterier som skal fylles og vi gratulerer Hanne Arstad, Knut-Roger Stenvall og alle ansatte i Comfort Mosjøen med velfortjent pris, sier Nerdrum avslutningsvis.