- I det store bildet er selve navneendringen det viktigste, men vi benytter også navneendringen til å snu steiner og jobbe videre for å bli enda bedre på det vi er gode på fra før av. Det er naturlig at det blir slik, sier den nye salgs- og markedsdirektøren, Roar Andersen til www.vvsforum.no

I Norge er Caverion en ledende leverandør av tekniske løsninger til alle typer bygg og industri. På det nivået skal Caverion fortsatt være.

Jobbes godt
- Vi fortsetter å utvikle energieffektive løsninger og vet at behovet er der både nå og i fremtiden. Vi ser lyst på mulighetene fremover, sier Andersen.

Det tverrfaglige er en av Caverions store styrker og derfor vil man fortsette å ha sterkt fokus på akkurat dette i det videre arbeidet. Nå ser selskapet på eventuelle justeringer, slik at Caverion skal bli like sterke og kvalitativt gode overalt i Norge. Caverion skal levere kvalitet uansett hvor det er i landet. Det vil i noen tilfeller måtte kreve større enheter, for blant annet å optimalisere kompetansenivået uten at det ligger noen dramatikk i det. Alle ansatte blir med videre.

- Det jobbes godt over alt hos oss, og vi vil satse på å fylle vår omsetning med ca. 70 prosent fra service- og vedlikeholdsmarkedet og resterende 30 prosent blir prosjektjobbing, sier Roar Andersen.

Ingen praktiske endringer
YIT-konsernet er altså nå delt i to: Entreprenørvirksomheten og boligsatsingen i Finland, Baltikum og Russland forblir YIT, mens de andre delene i YIT har blitt Caverion Group. I praksis betyr dette kun at norske YIT AS har blitt videreført til Caverion.

- Våre kunder vil følgelig ikke merke noe nevneverdig til navnendringen rent praktisk, påpeker salgs- og markedsdirektøren.

Caverion har ca. 3 600 ansatte og har 60 avdelinger i Norge.