- Canes Prefab AS vil være en rendyrket produksjonsbedrift som hovedsakelig vil trygge leveringsdyktigheten av prefabrikkerte løsninger for Canes AS i en tid med kraftig vekst, stor etterspørsel og korte leveringstider på byggeplasser, forteller Sondre Try Aagesen. .

Daglig leder i Canes AS, Erik Try, som også har vært styreleder i VVS Prefab AS siden 2021, sier dette om det siste oppkjøpet. 

- I en stadig mer krevende bransje, har det ikke vært lønnsomt å opprettholde to separate selskaper. Vi har sett en økt produksjon av VVS-skap i Bjerkreim (Rogaland), derfor er det naturlig å satse i denne regionen. Ved å bli eneeiere av VVS Prefab AS vil selskapet bli mer konkurransedyktig og skape trygge arbeidsplasser for ansatte. Vi håper også at oppkjøpet vil føre til flere arbeidsplasser i Bjerkreim i fremtiden, sier Try.

VVS Prefab AS, nå Canes Prefab AS, har siden 2014 levert prefabrikkerte løsninger til rørleggerbransjen.

For kundene vil oppkjøpet bety at alle produkter og tjenester vil bli tilgjengelig under samme paraply. Dette innebærer et enkelt kontaktpunkt og en bestillingsprosess der alt blir ivaretatt. Videre vil felles strategi og verdier mellom Canes AS og Canes Prefab AS sikre en helhetlig kultur og legge grunnlaget for ytterligere synergieffekter, skriver Canes i pressemeldingen.

Tidligere daglig leder i VVS Prefab AS, Per Varhaug, takker for seg og overlater stafettpinnen til Mike Lønne, som vil fortsette å lede selskapet under dets nye navn, Canes Prefab AS. Han tror fremtiden for prefabrikkering bare styrker seg fremover. I dette er det løsninger som dekker kundenes behov og sikrer rask levering til markedet fra en leverandør som kan levere en totalpakke. I dette ligger det en kostnadsbesparing, samt mye spart tid i planlegging og drift.