- Vi vurderer fortløpende vårt sortiment både i Sverige og i Norge. Vi har ennå ikke tatt noe beslutning om hva vi gjør i Norge på VVS-siden, opplyser strategisk innkjøper i Byggmax, Per Haraldsson til www.vvsforum.

Kan bli VVS også
I Sverige har altså Byggmax for lengst lansert VVS, men dog i mindre målestokk. Mye kan tyde på at det skjer det samme her hjemme.
Ingen hos Byggmax vil si noe om når eventuelt en slik VVS-satsing blir aktuell i Norge. Konkurransen i VVS-bransjen hardner altså til, der blant annet byggevarehusene og nettet er nye markedskanaler.

Trenger flere folk
Byggmax har på kort tid vokset seg store i Norge. I øyeblikket er 112 ansatt i Norge og ytterligere vekst fører til at man skal ansette 60 nye medarbeidere i månedene som kommer. I Norge finnes det nå 22 butikker i kjeden, som ble etablert i Sverige i 1993. Byggmax er den raskest voksende byggevarekjeden i Norden.

- En undersøkelse som You Gove har gjort for Comfort-kjeden viser at nærmere halvparten av Norges befolkning vil pusse opp i 2013. I tillegg mener 75 prosent at det er behov for oppussing, så vi ser lyst på situasjonen og trenger flere medarbeidere, sier administrerende direktør, Magnus Agervald i Byggmax Norge.