- Slik vi, som er i kontakt med utstillerne, oppfatter det, er det optimisme og tro på fortsatt høy aktivitet i byggenæringen de neste årene, sier Markussen. Bygg Reis Deg 2015 arrangeres 14. – 17. oktober på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Mens det i 2013 var 114 utenlandske utstillere som utgjorde ca. 20 prosent av de i alt 544 utstillerne, ligger det an til en markant økning i antall utenlandske utstillere i 2015.

- Mens store deler av Europa sliter, er det helt klart den høye aktiviteten i bygge- og anleggsmarkedet som gjør Norge mer attraktivt for utenlandske aktører, sier Markussen.

Sist gang hadde Bygg Reis Deg over 50.000 besøkende

- Vi har jobbet bevisst med å skape en nasjonal møtearena for hele verdikjeden. Jeg mener vi langt på vei har lykkes når over 44 000 av våre besøkende i 2013 oppgir at de jobber innen bygg, anlegg og eiendom, sier adm. direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg AS.

Mye av suksessen forklarer Gavelstad med satsningen på kombinasjonen utstilling og konferanser.

- I 2015 får vi en enda tettere integrering av konferanse- og utstillingsarealene, ambisjonen er at dette vil skape mer dynamikk i samspillet mellom besøkende og våre 550 utstillere, sier Gavelstad.