Begge parter ønsker gjennom avtalen å skape en stor aktør på inneklimasiden med over 350 millioner i omsetning, og en bred kompetanse innen entreprise- og servicevirksomhet. 40 millioner av omsetningen vil være i Østfold, hvor man blir en av de ledende aktører.

Det skriver Bryn Byggklima i en melding torsdag. 

Klima Ventilasjon og Energi AS ble etablert i 1997, og har siden starten hatt hoveddelen av sin virksomhet i Østfold. Daglig leder er Olav Didriksen.
Virksomheten i Fredrikstad går bra, har stabil bemanning og har sine styrker innen totalentrepriser og service. Omsetningen i 2014 var nær 20 millioner.  

- Selskapet er en veldrevet gründerbedrift med svært god kompetanse innen sitt fagområde, og de har sentral godkjenning i klasse 3 for ventilasjons- og klimainstallasjon innen prosjektering som utførelse. Dette ønsket man å utvikle videre i samarbeid med en større bedrift, og  hvor valget falt på oss, skriver Bryn Byggklima videre. 

Selger og kjøper har gjennom oppkjøpsprosessen funnet en felles kulturell og strategisk plattform og gleder seg til å bevise at 1 + 1 = 3, skriver de til slutt i meldingen.