– FlowFit appellerer med enkel verktøyhåndtering og effektiv monteringstid. Vi ser at det er veldig mange kunder som synes det er bra, har tatt det i bruk og er fornøyde. Tilbakemeldingene jeg hører er positive, sier Jan-Olav Karlsen, produktsjef i Brødrene Dahl.

Avtalen mellom Geberit og Brødrene Dahl kom i havn i februar i år, og systemet er klart for å sendes ut fra sentrallageret på Langhus til kunder og til lokale servicesentre spredt rundt i landet.

– Fem servicesenter har til nå tatt inn FlowFit lokalt og Brødrene Dahl har en meget god logistikk som leverer til hele landet omtrent dagen etter. Det er vi veldig fornøyd med og det hører vi også fra kunder, sier Odd Skriden, produktsjef for tekniske produkter i Geberit.

Avhengig av hvor i landet bestillingen kommer fra har Brødrene Dahl 1-3 dagers leveringstid.

– Kundene setter pris på enkelheten i systemet, at det er kun to pressbakker som dekker hele åtte dimensjoner, i stedet for en bakke til hver dimensjon. Det gir mindre verktøyhåndtering og rask installasjon. Geberit er flinke til å hente fram disse tekniske løsningene som jeg tror treffer kunden bra, sier Karlsen.

FlowFit kommer også med EPD miljødeklarasjon.