Brødrene Dahl AS har inngått avtale om kjøp av selskapet Geosyntia AS med en
årlig omsetning på 50 MNOK.

Geosyntia AS, som ble fisjonert ut av Geonor AS i 2009, er en landsdekkende leverandør av
geosynteter og store rørkonstruksjoner i stål og plast. Selskapet er lokalisert med hovedkontor i Lørenskog og avdelingskontor i Stjørdal.

Komplett leverandør innen Vann og Miljøteknikk
Geosyntia AS har lang erfaring og høy kompetanse innen sine fagområder og kjøpet passer
strategisk godt inn i satsingen til Brødrene Dahl om å være en komplett leverandør både over og under bakken innen Vann og Miljøteknikk (VMT).

Geosyntia sine medarbeidere samlokaliseres hos Brødrene Dahl og blir en del av det sentrale VMT teamet.

Daglig leder Terje Ottesen vil derfra lede nyopprettet enhet med navn BD GEOSYNTIA. Selv
om Geosyntia nå blir en del av et større selskap, er målet å betjene eksisterende kunder med samme høye servicegrad. Terje kan fortelle at han ser frem til å dra fordeler av Brødrene Dahl sitt velsmurte logistikkmaskineri.

Gode kundeløsninger
Terje forteller at Geosyntia AS har stort fokus på gode tekniske løsninger i prosjektene, og skal oppleves som en støttespiller for kunder, byggherre og konsulenter gjennom hele prosessen. Han understreker at selskapets brede produktsortimentet gjør at det alltid er mulig å finne gode kombinasjoner for et optimalt resultat.

Torbjørn Lothe Vik som leder Brødrene Dahl sin VMT satsing gleder seg til å få Geosyntia med på laget til Norges ledende tekniske handelsbedrift. Han ser frem til å kunne konkurrere om forestående oppdrag med spisskompetanse, et bredt og godt sortiment, og et av landets mest effektive og miljøvennlige logistikkoppsett.