Brede Bjørnesset fra Caverion og Kenneth Riisa fra Armaturjonsson foran fordelerskap nummer 100 000 på Brøttum barne- og ungdomsskole. 
Vinneren får også lov til å ta med seg en kollega på turen.

Armaturjonsson har hele tiden kunne følge med på hvor skapet befant seg i landet, og så etter hvert at skapet nærmet seg Lillehammer. Til slutt havnet skapet på Brøttum barne – og ungdomsskole.

- Dette var det siste skapet vi hadde bestilt til Brøttum barne- og ungdomsskole, så det var litt artig. Dette sammenligner jeg med lotto og andre ting som bare skjer én gang i livet, sier en glad Brede Bjørnesset i Caverion.

Prosjektet har vært en kombinasjon av nybygg og rehabilitering. Siste dag på prosjektet skulle egentlig vært fredag 4.juli, men det gjenstår fortsatt litt. Skolen skal stå klar i oktober etter en innkjøringsperiode på 2-3 måneder

Brede Bjørnesset jobber for Caverion på Lillehammer og har jobbet på prosjektet de siste to årene. Rørleggeren fra Lillehammer kjenner godt til Sanipex produktene fra tidligere, og det er også brukt både Sanipex og Sanipex MT i dette prosjektet.

Under en slik seanse vanker det selvfølgelig kake som seg hør og bør.
Vinneren hadde lagt merke til plaketten hos grossisten, men ikke tenkt så mye mer over det før han fikk en telefon hvor han ble bedt om å se etter en GPS-sender i skapet.

På turen til Sveits vil Bjørnesset ta med seg sin gode kollega Trond Berge som han har jobbet lengst med på dette prosjektet. På turen vil de blant annet bli guidet rundt på JRG GF sin fabrikk for å se hvordan Sanipex produseres, besøke den koselige byen Luzern og gå en fjelltur i de Sveitsiske alper.

Vinnerturen til Sveits er allerede 11.september. 

- Vi lever hver dag under vårt slagord ” Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det ”, og vi håper at ved å gi noe tilbake til våre kunder med denne type aktivitet, er nettopp det, sier produktsjef i Armaturjonsson Kenneth Riisa som stod for selve overrekkelsen av premien.


Brøttum barne- og ungdomsskole