Omsetningen til Bravida økte med 12 prosent til 5. 796 millioner svenske kroner. Overskuddet økte til 291 millioner svenske kroner som er en forbedring fra 280 millioner svenske kroner. Marginen sank likevel fra 5,4 prosent til 5,0 prosent.
- Langt bedre marginer i vår norske virksomhet gir oss et ganske bra totalresultat, opplyser konsernsjef i Bravida, Mats O. Paulsson.

Streik i Sverige
I Sverige derimot ble resultatene dårligere og det forklarer konsernsjefen slik:
- Streiken som vi hadde i Sverige bidro til å senke lønnsomheten i konsernet i andre kvartal.

Bravida bedømmer det slik, at den generelle konjunktursituasjonen har blitt noe dårligere, men selskapet kommer seint i konjunktursyklusen og har av den grunn ikke merket så mye til at tidene er noe dårligere i enkelte deler av markedet. Bravida har iverksatt og iverksetter kontinuerlig tiltak for å bedre lønnsomheten, så selskapets konsernsjef er optimist med tanke på fremtiden – tross alt.

- Vi styrker oss i mange nøkkelmarkeder, fastslår Mats O. Paulsson.

Sykehus i Østfold
Bravida arbeider også intens med å skaffe balanse mellom service- og installasjonsinntekter.

Tidligere i sommer ble det klart at Bravida har sikret seg sykehuskontrakter i Skandinavia for 600 millioner svenske kroner. Man har fått tilslag på nye sykehus i både Sverige, Norge og Danmark. I Norge gjelder det det nye sykehuset som bygges på Kalnes i Sarpsborg. Prosjektet er for øvrig Norges største landbaserte byggeprosjekt som pågår nå.