VVS Engineering leverer i dag tjenester innenfor varme, kjøling og sprinkelanlegg. 

Bravida skriver i en pressemelding at de gjennom oppkjøpet vil styrke sin posisjon innen VVS-tjenester i Oslo ytterligere.

– I oktober utvidet Bravida i Tromsø med drøyt  30 nye medarbeidere gjennom oppkjøpet av Nord-Klima AS. Det er inspirerende at vi nå også kan utvide vår virksomhet i Oslo gjennom oppkjøpet av VVS Engineering, da denne regionen er et veldig viktig marked for oss. Bravida tilbyr allerede el- og VVS tjenester i Oslo, men kommer nå til å få betydelig bedre forutsetninger for å møte kundens behov etter tekniske tjenester innenfor både installasjon og service, sier Tore Bakke, adm.direktør i Bravida Norge. 

Den største eieren i VVS Engineering, er adm.direktør Rolf Kåre Berget. Han har sammen med de øvrige eierne og ansatte bygd opp og utviklet selskapet siden 2008. 

– Bravida er en kompetent ny eier for VVS Engineering, og kommer til å fortsette og drive utviklingen av vår organisasjon videre som en del av en mer komplett leverandør av tekniske installasjoner. Jeg er overbevist om at våre kunder og partnere kommer til å få en enda bedre opplevelse med oss, etter at vi har blitt en del av Bravida, sier Berget til slutt i pressemeldingen.