Brandstories

PAROC Hvac AirCoat - effektiv isolering i en operasjon spar tid og plass

For å oppnå EUs klimamål, må også tekniske installasjoner som ventilasjonskanaler isoleres tilstrekkelig for å spare energi og redusere miljøpåvirkningen. Med PAROC Hvac AirCoat blir det mye enklere å isolere ventilasjonskanaler. I en og samme operasjon skapes meget effektiv isolering som beskytter mot varme, brann, lyd og kondens.

ebm-papst: Programmet som gjør det lett å treffe mitt i blinken ved valg av vifter

ebm-papst sitt program FanScout forenkler blant annet arbeidet med å optimere viftevegger i for eksempel datasenter.

Oras Armatur: Oras Medipro produkt familie er utvidet med berøringsfrie varianter

Oras Medipro er en produktfamilie som er spesialdesignet for sykehus, klinikker og barnehager:

Oras App – en avansert måte å justere og overvåke elektroniske kraner fra Oras

Oras arbeider kontinuerlig for å utvikle innovative løsninger for å gjøre rørleggeres og vaktmesteres hverdag så enkel som mulig. Oras App er en løsning som gjør nettopp det.

Ny Sanipex-veggboks fra Armaturjonsson

Dette er den største endringen som er gjort i Sanipex-sortimentet siden veggboksen kom på det norske markedet for 25 år siden. Mer vannskadesikker, ny tetting og låsering, samt bedre innfestnings muligheter er noen av forbedringene. Den nye veggboksen er allerede på plass hos grossistene.

Belimos nye sensorer med 5 års garanti

Belimo Automation utvider produktområdene til også å omfatte sensorer. Leverandørens mål er å være en global markedsleder innen utvikling, produksjon og markedsføring av aktuator løsninger for styring av varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com