Brandstories

ebm-papst: Programmet som gjør det lett å treffe mitt i blinken ved valg av vifter

ebm-papst sitt program FanScout forenkler blant annet arbeidet med å optimere viftevegger i for eksempel datasenter.

Oras Armatur: Oras Medipro produkt familie er utvidet med berøringsfrie varianter

Oras Medipro er en produktfamilie som er spesialdesignet for sykehus, klinikker og barnehager:

Oras App – en avansert måte å justere og overvåke elektroniske kraner fra Oras

Oras arbeider kontinuerlig for å utvikle innovative løsninger for å gjøre rørleggeres og vaktmesteres hverdag så enkel som mulig. Oras App er en løsning som gjør nettopp det.

Ny Sanipex-veggboks fra Armaturjonsson

Dette er den største endringen som er gjort i Sanipex-sortimentet siden veggboksen kom på det norske markedet for 25 år siden. Mer vannskadesikker, ny tetting og låsering, samt bedre innfestnings muligheter er noen av forbedringene. Den nye veggboksen er allerede på plass hos grossistene.

Belimos nye sensorer med 5 års garanti

Belimo Automation utvider produktområdene til også å omfatte sensorer. Leverandørens mål er å være en global markedsleder innen utvikling, produksjon og markedsføring av aktuator løsninger for styring av varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg.

25 år siden Sanipex-revolusjonen

I år er det 25 år siden rør-i-rør-revolusjonen i Norge. Under VVS-Dagene på Sjølyst i 1992 lanserte Armaturjonsson nyvinningen fra Sveits, JRG Sanipex. Siden har systemet preget rørleggerbransjen her i landet.

Intra AS: Tildelt toppremie i Red Dot Award

Den elskede kjøkkenvasken: hjertet i kjøkkenet, og likevel alltid glemt. Intra endrer på dette og gir vasken den oppmerksomheten den fortjener.

Armaturjonsson: Sanipex 25 år i Norge: En Kjær partner

Trond Kjær var blant de aller første rørleggerne i Norge som tok i bruk Sanipex rør i-rør-system da han for 25 år siden overtalte faren Svein i familiebedriften i Våle til gi nykomlingen fra Armaturjonsson en sjanse.

Aiwell AS: Nyutviklet bakkeføler for gatevarme

Aiwell AS som i mange år har utviklet og produsert styresystemer for gatevarme lanserer nå en ny generasjon temperaturføler.

Belimo Automation AS: Få fullstendig oversikt over flow og energiforbruk

Belimo Automation har lansert en ny butterflyventil, som tar mindre plass og krever langt mindre energi til drift. Den lette konstruksjonen gir også større fleksibilitet og lengre levetid.

Wavin lanserer banebrytende BIM–Revit® rørpakker

Building information modelling (BIM) har revolusjonert byggeindustrien. Tegning og dimensjonering er en kompleks prosess som krever tett samarbeid mellom arkitekt, konsulent, byggherre og leverandører. Kommunikasjon er nøkkelen. BIM integrerer alle bitene i puslespillet sømløst.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com