Brandstories

Tece Norge AS: STØYDEMPENDE INNENDØRS AVLØPSSYSTEM

TECE Norge AS er en systemleverandør av VVS produkter, som er representert over hele Norge. Vi leverer komplette rør i rør systemer, gulvvarme, gatevarme, sluk- og avløpssystemer og sisterne-systemer til VVS markedet. Vi er inne i en periode med vekst både i TECE Norge AS og markedet generelt og trenger derfor en ny medarbeider.

FM Mattsson: Rent vann med ny UV LED-teknologi

FM Mattsson er en del av den ledende, svenske kranprodusenten FM Mattsson Mora Group som feiret 150 år i 2015. Bedriften ble grunnlagt i 1865 av messingstøperen Frost Matts Mattsson i Östnor utenfor Mora i Sverige der han blant annet laget detaljer til urverk og bunader. Den første kranen støpte han allerede i 1876. I FM Mattsson Mora Group inngår Mora Armatur og Damixa i tillegg til FM Mattsson. Den røde tråden i virksomheten er ledende teknologi, høy kvalitet, attraktiv design og miljøvennlighet. FM Mattsson Mora Groups virksomhet er fortsatt konsentrert til Mora, Sverige. I 2018 omsatte selskapet for over 1,1 milliard kroner og hadde over 480 ansatte.

- Trygge omgivelser for barna i Soknes barnehage handler også om valgene jeg tar som rørlegger

Om Roth Norge

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet. Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om. Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes. Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

Roth Norge hjelper deg med prosjektering av forespørsler. Vi er kun en telefonsamtale unna når du har behov for support. Vi har medarbeidere på teknisk support som hjelper deg videre – både med de praktiske spørsmål og de utfordringene med lover og forskrifter du kan støte på i hverdagen. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg innen områdene:

Roth vannbårne gulvvarmesystem
Roth MultiPex® rørsystem
Roth Alu-LaserPlus® rørsystem
Roth SnowFlex® gatevarmesystem

Dette sikrer deg god bunnlinje

– I hele vår vekstperiode har vi benyttet Armaturjonssons produkter.

Aiwell leverer intelligent automatikk på vintertaket

Vannlekkasjer fra taket er et velkjent problem for mange bygningseiere. Uansett hvilken konstruksjon taket har.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com