Boschs nye luft/luft-varmepumpeserie Bosch Climate er konstruert for nordisk klima og utvinner varme helt ned mot -30 °C. De gir energieffektiv varme også når behovet er størst – ved meget lave utetemperaturer.

- Med på kjøpet får du også behagelig komfortkjøling på varme sommerdager. Komfort og luftkvalitet heves ytterligere med en trekkfri luftspredningsteknikk og en unik prosess for luftrensing, skriver Bosch i en pressemelding.

Den nye serien luft/luft-varmepumper finnes som tre forskjellige typer.

Bosch Climate 9100i - For deg som er ute etter en virkelig kraftfull luft/ luft-varmepumpe for å varme stort areal. Med høyeste energiklasse A+++ bekreftes det at den ikke kunne være mer energieffektiv enn den er. Climate 9100i har flere smarte funksjoner med teknikk i verdensklasse som tilpasser ditt inneklima automatisk for maksimal komfort skriver de i en melding.

Bosch Climate 8100i - Bosch Climate 8100i passer i de fleste hus og dekker behovet av høy komfort i inneklimaet. Høy ytelse og høyeste energiklasse A+++ gjør at du kan spare mye penger på oppvarmingen og samtidig gjøre et bra valg for miljøet.

Bosch Climate 6100i - Enkel og kraftfull. Bosch Climate 6100i passer i mindre hus, fritidshus, garasje eller lager. Vår minste luft/luft-varmepumpe i effekt, men allikevel kraftfull nok for å klare hele Norges strenge klima i alle årstider. Har enkle og smarte funksjoner som kommer til nytte for å tilpasse inneklimaet, fjerne fukt eller dårlig lukt og funksjon for vedlikeholdsvarme når du er bortreist.