For stillingen som prosjektutvikler ble det gjennomført en grundig rekrutteringsprosess hvor en rekke kandidater ble vurdert. Én soleklar kandidat sto gjenværende, og 1.mars har Thomas Andersen (45) sin første arbeidsdag i Borge Rør AS.

- I en nyopprettet stilling skal Thomas Andersen bidra til videre vekst primært innenfor prosjektsegmentet i Borge Rør. Vi har kjent Thomas gjennom lang tid, og med en solid kompetanse og erfaring fra både utførende side, såvel som rådgivende side av bransjen, kommer Thomas til å tilføre direkte verdi ikke bare for Borge Rør, men også våre oppdragsgivere..

Andersen har lang fartstid i VVS-bransjen som utførende rørlegger/bas og prosjektleder fra henholdsvis Borge Rør AS og Assemblin AS. Han kommer i dag fra stillingen som VVS-ingeniør i Structor Fredrikstad AS. Av utdanning har Andersen fagbrev Industrirørlegger, svennebrev Rørleggerfaget, Rørleggermester og teknisk fagskole KEM.

- Jeg ser frem til en litt mer variert hverdag, og samtidig bli enda bedre kjent med en annen side av bransjen enn hvor jeg sitter i dag. Borge Rør er en godt etablert bedrift i distriktet, og gjennom en solid base av dyktige rørleggere, baser og prosjektledere, ser jeg frem til å ta fatt på mulighetene som ligger foran oss. Du vet, noen ganger i livet får man muligheter man ikke kan si nei til, sier en tydelig fornøyd Thomas.