Det er belgiske Novatech som står bak serien Tec7 som altså innbefatter langt flere produkter enn flaggskipet Tec7. I tillegg har Relekta sin egen produktserie, kalt Relekta 101.

- Tec7 dekker de høyeste krav til fuging og den egner seg godt til liming og kan naturligvis også brukes som tettemasse, sier salgssjef, Jan Bergh til www.vvsforum.no.

I våtrom egner Tec7 seg meget godt. Produktet er ikke allergifremkallende, og motstår både sopp og bakterier. Det er også fullt mulig å bruke Tec7 under vann.

Gode egenskaper
- Tec7 inneholder altså ingen skadelige løsemidler og produktene våre kommer i resirkulerbare patroner. Produktet er næringsmiddelgodkjent og er meget aldringsbestandig. Tec7 limer, fuger og fester alt, understreker en entusiastisk, Jan Bergh.

Jan Berg sier videre at Tec7 har så mange gode egenskaper at rørleggeren trenger ikke å ha med seg mange forskjellige produkter i bilen eller på byggeplassen. Det at produktet er frostbestandig er et annet stort pluss, for produktet kan ligge ute hele året uten å ta skade av det.

Fornøyd med VVS-dagene
- Dere konkurrer ikke på pris?
- Nei, det gjør vi ikke. Tec7 er ikke noe lavprisprodukt og det er ikke på det området vi konkurrerer i markedet. Vi satser på kvalitet, miljø og god kundeoppfølging, sier Bergh.

Tec7 og flere av de andre produktene i serien er tilgjengelig hos alle de store VVS-grossistene. VVS-bransjen er en viktig del av kundegrunnlaget for Relekta. Tidlige i høst deltok man på VVS-dagene med stort hell.

- Vi er tilfreds med det vi fikk igjen på VVS-dagene. Nå hadde vi egen stand og kom i kontakt med fagfolk. Det var nyttig, sier salgssjefen.