Betonmast vant den nasjonale finalen i verdens største vekstskaperprogram EY Entrepreneur Of The Year 2016 som arrangeres av Ernst & Young.

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie, fjorårsvinner Brynjar Forbergskog i Torghatten og nordisk EY-sjef Erik Mamelund overrakte prisen til Evensen og Sandrup under en festforestilling på Radisson Blu Plaza i Oslo tirsdag.

Som vinner av den norske kåringen går de nå videre som Norges representanter i den internasjonale finalen. Vinnerne fra tilsvarende kåringer i 60 land møtes i Monaco neste sommer.

Den uavhengige juryen begrunnet hvorfor Jørgen Evensen og Peter Sandrup i Betonmast AS ble vinnerne av EY Entrepreneur Of The Year 2016:

- Vekstskaperne står i spissen for en virksomhet med lang historie preget av skaperglede. De har hatt evne til å forstå markedet og til å utvikle virksomhetens strategi med god vekst og lønnsomhet som resultat. Samhold og lagånd er en viktig årsak til konsernets suksess, og de har til tross for stadig økende internasjonal konkurranse forsterket sin markedsposisjon på en imponerende måte.