– I dag baseres for mye på tilfeldigheter som går utover både de utførende, prosjekterende og tiltakshaver. Med kundeprogrammet komplett brannsikkerhet lanserer BD et nytt og gjennomarbeidet tilbud til sprinklerbransjen. Programmet løfter kundene fra en stykkevis og delt hverdag, til en profesjonell helhet med alt tilgjengelig for å få utført jobben raskt, sier Anders Thømt, markedssjef brannsikkerhet Brødrene Dahl i en pressemelding.

Produkter, systemer, kompetanse og logistikk er de bærende elementene i programmet. Alle produkter blir levert fra én leverandør, på riktig sted og til avtalt tid. I tillegg til sprinkler- og brannprodukter kan kundene supplere med alt av varer innen VVS, verktøy, industri og VA.

- Med lokalkontorer og servicesentre over 50 steder i Norge har BD en unik posisjon som tilfører sprinklerbransjen nye muligheter for logistikkløsninger og prosjektstyring. Med kompetanse og erfaring på logistikk i Norge siden 1917 er det få, om noen, som kan konkurrere på dette nivået, påpeker Thømt.

Markedssjefen for brannsikkerhet fremhever at kompetansen på sprinkler er godt ivaretatt, og at BDs samarbeid med ledende produsenter gir raskere tilgang til flere produktnyheter, som skjulte veggmonterte sprinklerhoder. Med det øvrige, brede sprinklersortimentet gir dette arkitekter og byggherrer muligheten til å installere sprinkleranlegg som ikke er arkitektonisk sjenerende i hus eller leiligheter.

BDs avdeling for brannsikkerhet er FG-godkjent og har nærmere 50 års erfaring. Med samarbeidspartneres/leverandørenes nasjonale og internasjonale fagmiljø tilgjengelig blir BD en kompetansepartner for kundene uansett prosjektets kompleksitet, skriver de videre i pressemeldingen.