Det er snart 25 år siden Brødrene Dahl var representert med egen avdeling i Sarpsborg. Nå syns rørgrossisten at det igjen var på tide å etablere seg i Østfolds midtpunkt – Sarpsborg. Rent geografisk ligger Sarpsborg midt i fylket og i tillegg skjer det en rivende utvikling i regionen. Blant annet bygges det nytt sykehus bare et steinkast eller to fra Brødrene Dahls nye bygg og rørgrossistene har mange og store leveranser til det nye sykehus, som er kostnadsberegnet til fem milliarder kroner. Brødrene Dahls nye bygg er det første bygget som er satt opp på Bjørnstad Industripark.

Saken fortsetter under bildet:

Den nye Sarpsborg-avdelingen har blant annet en 1. 000 kvadratmeter stor butikk, som er åpen, lys og moderne. Her vil rørleggerne få gode arbeidsvilkår.

VA-avdelingen
Skreddersydd

Sarpsborg-avdelingen har seks ansatte og målet – på sikt – er å få til en omsetning på 20-25 millioner kroner. En viss del av omsetningen fra Fredrikstad blir nok flyttet til Sarpsborg, men håpet er også at den nye avdelingen skal føre til meromsetning fra nye kunder.

Det nye bygget, som er satt opp og eies av Østfold Eiendomsutvikling, er skreddersydd for formålet. Brødrene Dahl har blitt leietakere i et nytt bygg som er skreddersydd til formålet, så alt ligger til rette for å kapre nye markedsandeler i Østfold. En lys, åpen og ikke minst meget ryddig butikk møter rørleggerne. Det er enkelt å finne frem i hyllene og i reolene siden alt er meget godt merket.

Proffbutikk
Den nye proffbutikken skal i utgangspunktet dekke Sarpsborg, Indre Østfold og Halden.

Det nye bygget inneholder også et Klimasenter etter mønster fra Brødrene Dahls populære senter i Larvik, men dog i mindre målestokk. Det blir imidlertid mulig å se nærmere på hvordan varmepumper, bergvarme og andre energivennlige løsninger fungerer i praksis