Treverk på badet har tidligere blitt sett på som utfordrende på grunn av materialets følsomhet for fukt – men løsningen er åpenbar: baderomsmøbler i trelook. Trelook gir baderomsmøbler et varmt uttrykk. Det er ikke uten grunn at tremøbler har blitt populært. Geberit tilbyr en rekke baderomsserier med fuktbestandige møbler av høy kvalitet, som gir badet et elegant og hjemmekoselig uttrykk.

Tidligere var tre og treutseende uvanlig på badet – usikkerheten om møbler og overflater kunne ta skade av den høye luftfuktigheten var for stor. Takket være en videreutvikling av materialet, har dette endret seg. Møbler med trelook er i dag fuktbestandige og hygieniske, noe som gjør at de egner seg godt på badet. I Geberits baderomsserier finner du kun materialer av høy kvalitet, med lettstelte og fuktbestandige overflater skriver de i en pressemelding.

Møbelserier i trelook fra Geberit 

Geberit har flere baderomsserier med trelook. Baderomsserien iCon med et minimalistisk design i overflatene hickory og eik bidrar til en hjemmekoselig atmosfære på badet. Servantskapene i Geberit VariForm-serien er også tilgjengelig i hickory og eik. Geberit Smyle-serien, er også tilgjengelig i trelook. Smyle-møblene imponerer med sine delikate linjer og diskré og harmoniske former. Møblene gir en letthet til familie- og gjestebadet. Geberit Renova Plan-serien står for et spesielt klassisk og tydelig utseende og er tilgjengelige i hickory og lys hickory, med stor oppbevaringsplass. De integrerte håndtakene tydeliggjør de klare linjene i baderomsserien. Enten melamintrestruktur eller foliebelagt: Baderomsmøbler med ulike overflatefinisher gir badet en naturlig og elegant stil.

Detaljfokus

Baderomstilbehør som Geberits betjeningsplate Sigma21 og Sigma50, er også tilgjengelige med trelook. Dette setter prikken over i-en på badet.

Geberit 1.jpg

Sigma21 betjeningsplate i valnøtt gir en varm atmosfære på badet.