Bedriften begynte arbeidet med den nye butikken i april 2020 og åpnet igjen i september samme år.

– Jeg ble jo litt betenkt da markedet lå dødt noen uker, men heldigvis tok aktiviteten seg opp igjen. Og etter at butikken åpnet i september, og hadde 300 besøkende første dag. har omsetningen over disk gått meget bra. Dette er vi stolte av og har veldig tro på, sier en fornøyd daglig leder Ronny Johnsen.

– Hadde jeg visst på forhånd at pandemien kom hadde jeg nok ikke gått inn for å bygge opp en stor, ny butikk i 2020. Det ble noen søvnløse netter underveis, men det har gått veldig bra og løst seg godt. Det var også fint å få brukt de ansatte til å bygge den nye butikken, fremfor å måtte permittere dem, sier Ronny Johnsen, eier og daglig leder av Bademiljø Nes Rørservice på Årnes.

- Vi har hatt god pågang fra høsten i fjor og frem til nå. Vi har også hatt en økning i butikksalget, og kundene som kommer innom ender stort sett opp med å handle, sier Johnsen.

Med den nye butikken har Bademiljø Årnes fått et større utvalg og får dermed vist frem flere av sine varer. Johnsen forteller at de får gode tilbakemeldinger fra kundene, som synes at det er mye å se på i butikken som gir inspirasjon.

Tradisjonsrik bedrift
Nes Rørservice A/S ble etablert av Ronnys far Ragnar i 1973, den gang med navnet

Ragnar Johnsen & Co. 1994 ble navnet endret  til Nes Rørservice. Ronny bestemte seg tidlig for å gå i farens fotspor, begynte i lære i 2001 og tok mesterbrevet i 2010. Året før, hadde han overtatt bedriften etter faren, som nå har pensjonert seg.

Den tradisjonsrike rørleggerbedriften utfører alle typer rørleggertjenester, inklusiv installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Bedriften har også ansatt egen flislegger og er totalleverandør av komplette bad og våtrom. Og nå i tillegg en stor og lekker butikk hvor du kan finne inspirasjon på veien mot drømmebadet. Det er blitt svært godt mottatt av kundene.

Fått god hjelp av kjedekontoret
Også baderomsdesigner og butikkansvarlig Anette Mikalsen er strålende fornøyd med butikken og hvordan de nå kan presentere produktene og løsningene, og sier hun er glad for den hjelpen de har fått av kjedekontoret underveis i prosessen.

Saken fortsetter under bildet:

Her har vi fire av de ansatte samlet i en av utstillingene i butikken. Baderomsdesigner og butikkansvarlig Anette Mikalsen, har tatt plass i dusjsonen.[/caption]

- De tegnet opp forslag til oppbygging og plasseringer av produktene og utstillingene i studioet. Deretter overlot de tegningene til oss, og vi tok det videre og sluttførte arbeidene. Kjeden har vært til uvurderlig hjelp, understreker hun.

- I tillegg får vi mye drahjelp på andre måter, ikke minst i forhold til å nå ut til kundene via sosiale medier. Og er det noe vi lurer på, er de alltid tilgjengelige.

Anette forteller at de får masse gode tilbakemeldinger fra kundene over hvor stort og fint det. Og det viktigste av alt; at det utløser mersalg.

- Når vi leverer ut standard tilbudspakker, setter vi naturlig nok ikke inn de mest eksklusive produktene. Men når kundene kommer hit og får se hvilke muligheter som finnes med egen øyne, investerer de gjerne litt ekstra for å få akkurat det badet de drømmer om. Da vekkes de gode følelsene, sier hun.

Levert gode tall
– Bademiljø Nes Rørservice jobber hardt og er en bedrift som alltid har gått med positive tall for Bademiljø. Det sier litt om den innsatsen de legger ned, og daglig leder Johnsen er en veldig positiv bidragsyter for Bademiljø, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB).

Johnsen forteller at de er fornøyde med medlemskapet i VVS Norge, og at samarbeidet med kjedekontoret går godt.

– Spesielt i denne tiden hvor vi ikke har kunnet møte hverandre fysisk, har det vært særdeles viktig med god informasjon fra kjedekontoret, og det har vi fått.

Med ny butikk, økt salg og stort arbeidstrykk er Bademiljø Årnes godt rigget for vekst.

– Vi liker å være en liten bedrift, og hvis vi skal vokse så vil vi gjøre det kontrollert. Fremtiden ser lovende ut, sier Johnsen.