Styreleder i NOVAP, Gunnar Solem sier til VVSforum at de nå søker etter en ny daglig leder som kan videreføre det gode arbeidet Baardsen har gjort for foreningen.

- Vi ønsker oss en person med store kvaliteter innenfor relasjonsbygging, en god talsperson med bred og stor organisasjonserfaring som kan bygge videre på det arbeidet som er gjort. Vi har mål om å bli enda mer synlig ovenfor markedet og viktige samarbeidspartnere, sier Solem til VVSforum

Gjort en kjempejobb
- Bård har gjort en kjempejobb i de 10 årene han har sittet ved roret. I løpet av den perioden har NOVAP blitt en svært respektert og aktiv bransjeorganisasjon man lytter til, og ikke minst har man opparbeidet seg en bred medlemsmasse hvor blant annet alle importørene av varmepumper er medlemmer, påpeker styrelederen i NOVAP.

- Et annet viktig arbeid som er gjort i perioden er fokuset på kompetanse og utdanning. NOVAP har jobbet hardt for at varmepumpebransjen skal ha et godt rykte, og derfor har vi blitt den ledende aktøren på F-gass kursing. Foreningen har per dags kurset over 450 installatører som har fått sin F-gass godkjenning.